15 Feb

UPDATE-Consecințele iernii foarte grele în țară!!!

URGIA albă se mută în vestul României. Sute de localităţi sunt IZOLATE. Vremea rea a UCIS 86 de români

URGIA albă se mută în vestul României. Sute de localităţi sunt IZOLATE. Vremea rea a UCIS 86 de români

 

86 de oameni au murit în România din cauza viscolului. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa doar în ultimele 24 de ore. Iar veştile proaste continuă. Ninsorile şi viscolul se mută în centrul şi vestul ţării. Începând din această seară, până mâine la ora 18.00, Banatul, Crişana, Maramureşul şi cea mai mare parte a Transilvaniei intră sub atenţionare de cod galben de viscol şi ninsori.

UPDATE 12.30 – MAI: Peste 250 de localităţi din ţară sunt complet izolate.

UPDATE 12.00 – Alţi şapte oameni au murit de frig în ultimele 24 de ore, astfel că bilanţul deceselor cauzate de vremea rea ajunge la 86 de persoane, informează un comunicat de presă emis, miercuri, de Ministerul Sănătăţii (MS).
UPDATE 11.30 – Traficul aerian este dat peste cap din cauza ceţii. Şase curse aeriene au întârzieri la aterizare pe Aeroportul "Henri Coandă". Una dintre aeronave a fost redirecţionată spre Sibiu. Alte două curse au întârzieri la decolare. 
Meteorologii au emis cod galben de ceaţă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Ialomiţa, Buzău şi Teleorman. Avertizarea va expira la ora 13.30. 

Sursa:www.antena3.ro

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.