16 Jun

Un nou mucenic pentru Hristos

Părintele Tudor Marin din Focşani a fost înjunghiat în piept, în biserica cu hramul "Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul", pe care o păstorea. Agresorul a fugit, iar poliţia a pornit în căutarea lui.

Preotul nu a mai putut fi salvat, spune un medic de la serviciul de ambulanţă din Vrancea. Părintele Tudor Marin avea de 69 de ani.

Părintele Protopop Nicolae Cobzaru a declarat că, după încheierea Sfintei Liturghii, în biserică mai rămăsese doar părintele Tudor Marin şi o femeie care făcea curăţeanie. În biserică a intrat o persoană necunoscută care s-a apropiat de părintele Tudor Marin, cu nişte hârtii în mână, cerând explicaţii pentru nişte texte scripturistice. Părintele nu a apucat să răspundă, fiind lovit cu cuţitul în inimă şi prăbuşindu-se la pământ.

Marian Oprişan, Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a declarat pentru Realitatea TV: "Nu cred că părintele a putut să supere de cineva. Îl cunoşteam şi era un om minunat. Numai un nebun, un scelerat sau un satanist putea face o asemenea faptă".

Sursa:www.doxologia.ro

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.