13 Mar

«TRĂIEȘTE ORTODOXIA» – concurs școlar

"Școala parohială "Sf.Mare Mucenic Efrem cel Nou"

-Anul fondării,2005-
 
organizează
 
Concursul școlar ortodox

"TRĂIEȘTE ORTODOXIA"
23 februarie – 28 aprilie 2013
ΛΟΓΟΤΥΠΟ+ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ+ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ


În perioada 23 februarie – 28 aprilie 2013, în cadrul școlii parohiale, va fi organizat concursul școlar "TRĂIEȘTE ORTODOXIA".
Concursul va consta într-o evaluare continuă a noțiunilor studiate și parcurse în curiculumul de studiu(Mica Biblie, Limba Română, Limba greacă, Muzică și Tradiție în Biserica Ortodoxă), precum și participarea la slujbele bisericii cât și la activitățile școlii parohiale.
Tematica de studiu va fi prezentată la fiecare întâlnire a școlii, iar examinarea se va susține prin metoda fișelor de evaluare dar și în mod practic. Prin acest concurs școlar ortodox  se propune aprofundarea și fixarea noțiunilor de bază și generale studiate în cadrul școlii parohiale. Corpul didactic al scolii parohiale oferă la final trei premii și patru mențiuni surpriză pentru elevii care se vor  evidenția pe întreaga durată a examinării, cât și diplome de participare pentru întreg grupul de elevi participanți. Concursul se adresează elevilor cu vârsta între 8 și 15 ani.
Evaluarea completă se va încheia în sâmbăta dinaintea Floriilor, iar rezultatele vor fi comunicate în duminica Floriilor.
Premierea și decernarea premiilor va avea loc în duminica Tomei (prima duminică după Sf.Paști, 12 mai) la finalul Sf.Liturghii.

Dorim fiecarui elev participant  modestie, ținere de minte și înțelepciune în a se descoperi pe sine un trăitor al Ortodoxiei.

Paroh,
Pr. Ic. Stavr. Mihai SOLOMON

Coordonator principal,
Camelia SOLOMON

Asistenți permanenți,
Diana CUCU
Gina JALBĂ


Girona, 19 februarie 2013

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.