25 Nov

TEMPORADA ALTA GIRONA,2011

PREMIERĂ

EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE LA TEATRUL MUNICIPAL GIRONA

SPECTACOLUL UNCHIUL VANIA DE ANTON CEHOV,

ÎN INTERPRETAREA TEATRULUI DRAMATIC DIN SANKT PETERSBURG(RUSIA)


Oncle Vània

Foto de l'espectacle

 

 

 

 

 

 

 

Més informació Comprar entrades Dossier

direcció de Lev Dodin

Maly Drama Teatr

Estrena a l'estat espanyol

25 de novembre, a les 21 h
26 de novembre, a les 21 h

Teatre Municipal

32 / 20 / 16 / 8 €

COMPRAR ENTRADES

Espectacle en rus amb sobretítols en català

Durada: 2 h 45 min (amb entreacte de 15 min)

Arriba a Temporada Alta una de les grans companyies del panorama teatral internacional, garantia de rigor i qualitat pels seus llargs períodes d'assaig i una acurada atenció al treball conjunt: el Maly Drama Teatr de Sant Petersburg, dirigit per Lev Dodin, un referent de l'escena contemporània. 

Dodin opta en la direcció d'Oncle Vània, d'Anton Txèkhov, per posar l'accent en l'anàlisi que fa l'autor, delicat però despietat, del desencontre, tan humà, que experimenten els protagonistes entre la vida que haguessin volgut viure, i la que els ha estat atorgada i han desenvolupat en la mesura del què han pogut. "Hem intentat donar significat a allò que Txèkhov va intuir amb la seva genialitat -diu Dodin-, parlant de quelcom que no és exclusiu del poble rus, sinó propi de la humanitat sencera. Això ens hauria d'ajudar a no considerar el món com un espai dividit en nacions i ètnies, i a recordar-nos que tots som éssers humans i que ens ha tocat viure un període històric concret". 

Argos - Interreg IV

Text: Anton Txékhov . Direcció: Lev Dodin . Escenografia: David Borovski . Música: Elena Lapina . Intèrprets: Igor Ivanov, Kseniya Rappoport, Elena Kalinina, Ludmila Motornaia, Tatyana Shestakova, Sergey Kuryshev . Assistent d'escenografia: Olga Dazidenko . Projecte d'escenografia: Nikolai Murmanov . Cap maquinista: Evgeni Nikiforov . Il·luminació: Ekaterina Dorofeeva, Vitali Skorodumov . So: Vladimir Troian . Producció: Maly Teatr St Petersburg . Producció en gira: Change Performing Arts

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.