24 Jul

Rugăciune și praznic la Girona

Iulie 2011 – Sărbătoarea praznicului de vară, a Sfântului și Slăvitului Prooroc  Ilie Tesviteanul

Ne-a învrednicit Bunul Dumnezeu ca și în luna iulie a acestui an să prăznuim la parohie sărbătoarea Sfântului și Slăvitului Prooroc Ilie Tesviteanul, primul mare ocrotitor al nostru, aici, la Girona departe de țară.

Câteva zeci de credincioși au participat duminică 24 iulie la Sfânta Liturghie, la sfințirea apei(agheazma mică) și sfințirea celor două sfeșnice noi pentru Sf.Altar, darul unei familii de credincioși ai parohiei noastre.

După ce întreaga săptămână a fost închinată ocrotitorului parohiei, Proorocul Ilie, prin rugăciune și evlavie, duminică sărbătoarea praznicului a cuprins inimile tuturor celor care și-au descoperit râvna și dragostea pentru sfânt și au renunțat să petreacă ziua la mare sau în altă parte a acestui ținut binecuvântat de Dumnezeu și pașii i-au purtat către biserica parohiei la ceasul Sfintei Liturghii săvârșite de părintele paroh, Mihai Solomon.

Dăm Slavă lui Dumnezeu pentru toate și mulțumim tuturor credincioșilor care au ajutat la buna organizare a sărbătorii.

Să înmulțească Dumnezeu darurile Sale peste familiile fiecărui credincios al parohiei, să dăruiască tuturor sănătate, dragoste, milostenie, râvnă către Biserica Sa și smerenie în toate faptele cele văzute și nevăzute.

Cu noi este Dumnezeu!

 2011, Iulie 24

preoteasa Camelia

fotografii : https://picasaweb.google.com/parohiasfiliegirona/Iulie2011PrazniculDeVaraProoroculIlie

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.