24 Jul

PREGUEM PER 💙🔥GRÈCIA🔥💙

PREGUEM PER GRÈCIA 🔥🔥🔥!!!
😓😓😓😓😓😓😓😓
💙💙💙💙💙💙💙💙
Almenys 74 han perdut la vida i prop de 200 han resultat ferides en els devastadors incendis que estat arrasant la costa situada al nord-est de Grècia des d’ahir a la nit, segons ha confirmat el portaveu dels cos bombers. Totes les víctimes han estat trobades a la localitat de Mati, a uns 30 quilòmetres al nord-oest d’Atenes.

Un dels moments més dramàtics del dia d’avui ha estat la troballa d’un grup de 24 persones, entre elles nens, que van ser trobats calcinats i abraçats en un descampat situat entre dos complexos d’habitatges situats a la petita localitat de Mati.

El mar, refugi
Més de 700 persones van ser rescatades per la guàrdia costanera a bord d’embarcacions on s’havien refugiat per fugir de les flames. Altres van morir ofegades mentre intentaven fugir del foc.

Malgrat l’ajut internacional i el desplegament de centenars de mitjans terrestres i aeris, els dos grans fronts que afecten la regió d’Atica no han pogut extingir-se.

El primer ministre, Alexis Tsipras, ha declarat tres dies de dol i ha promès que «ningú no es quedarà sense ajuda, ningú es quedarà sense resposta».
naciódigital.cat

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.