29 Nov

Personal și dureros

✨????✨????✨????✨????✨????✨????✨????✨
Ieri seară, în urma unui atac cerebral fulger și nemilos, mama mea, prof. Victoria Giurgiu, s’a stins din viață, lăsând un pustiu în inimi.
Cea care a dăscălit cu dragoste și dedicație atâtea generații de copii, cea care a păstrat în inimile tuturor vie istoria neamului, cea care a fost soție și mamă devotată…a plecat ieri către Domnul!
Dumnezeu să te odihnească în pace…Iubită ????MAMĂ????!

preoteasa Camelia alături de familie

img_8143 img_8156 img_8203 img_8208

LA REVEDERE, VICTORIA GIURGIU!
A urcat neaşteptat la ceruri profesoara de istorie VICTORIA GIURGIU, simbolul culturii oraşului Tg. Bujor, regretată de toţi cei care au cunoscut-o sau au intrat în contact cu prodigioasa sa activitate, atât la catedră, cât şi pe plan social. Era în prim-planul oraşului, prezenţa Domniei Sale fiind o garanţie a profesionalismului şi seriozităţii.
Consilier local, muzeograf de ţinută (a pus bazele muzeului din localitate), a vegheat şi a făcut pe mulţi OAMENI MARI. Plecarea Profesoarei, cărturar local, om de litere cu multe cărţi publicate despre istoria locală, despre locuri şi oameni, colegă, distinsa VICTORIA GIURGIU, a îndurerat nu numai familia, ci întreaga comunitate din Tg.Bujor. Rămas bun!
Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească-n lumea celor drepţi!
Acad.Vasile BURLUI
Acad.Constantin Gh.MARINESCU,
Cetateni de onoare ai Orasului Tg.Bujor
Consemnare POMPILIU COMŞA

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.