12 Ene

Girona Cultura

El Llac dels Cignes

FotoUn dels ballets més bells i cèlebres de Txaikovski i de tota la història torna a Girona després de l'èxit assolit el darrer any. 

El Ballet del Teatre Nacional rus de Moscou, una reconeguda companyia d'àmplia experiència, presenta aquest espectacle carregat de romanticisme i lirisme. 

Aquesta obra, cim del ballet clàssic, ens endinsa, a través d'una impressionant coreografia, en un inoblidable conte de fades. La jove reina Odette és víctima d'un malefici del terrible bruixot Von Rothbart, que la converteix en cigne i únicament li permet adoptar forma humana durant la nit. El malefici acabarà quan un home li juri amor etern. Sígfrid s'enamora d'Odette però el malvat bruixot li planteja tota mena de traves per tal d'impedir aquest amor. 

El Ballet del Teatre Nacional rus de Moscou representa aquesta obra única, copsant l'essència, la bellesa de la història i l'harmonia de la música de Txaikovski. Hi ha moments en el que les ballarines que envolten Odette semblen autèntics cignes i l'espectador es rendeix a l'encant dels seus moviments. Més de 40 ballarins es mouen per l'escenari en aquesta versió representada pel famós Ballet del Teatre Nacional rus de Moscou. 

http://www.auditorigirona.org

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.