14 Feb

Dispreț halucinant…la adresa unui popor întreg

Mircea Toader (lider PDL) – DECLARAȚIE FASCISTOIDĂ: 

 

Românii au murit DE BEȚI CE ERAU! … nicidecum din cauza zăpezilor și a autorităților CENTRALE!

mormant inzapezit

Liderul deputaţilor PDL a declarat luni, la Realitatea TV, că majoritatea românilor care au murit în ultimele zile din cauza gerului au păţit-o deoarece “au băut şi au adormit acolo”. 

Liderul PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a apărat luni guvernul pentru modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor din judeţele sinistrate. El a subliniat că dintre oamenii care au decedat în ultimele zile, doar unul a murit în maşină.

“Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”, a declarat Toader la Realitatea TV, la emisiunea Deschide Lumea.

Ministerul Sănătăţii a anunţat azi că în România au murit în total 74 de oameni prin hipotermie severă de la avertizarea de Cod galben de ger, emisă de meteorologi, până luni, majoritatea vicimelor fiind găsite în spaţii libere, şase dintre cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Totodată, în ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat 207 persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii.

În acest interval au fost înregistrate 6 decese în judeţele Alba (2), Galaţi, Ialomiţa, Mureş, Timiş. Cinci dintre cle şase persoane decedate au fost găsite în afara locuinţei. De la avertizarea de ger până luni la nivel naţional s-au înregistrat 74 decese din cauza hipotermiei severe.

Nota Război întru cuvânt:

Referitor la declarația dlui Toader:

– denotă un dispreț nemărginit și fascistoid față de români, precum și un cinism crâncen la adresa victimelor zăpezilor, asimilate toate categoriei generice a “bețivilor”;

– din punct de vedere oficial, numărul celor morți în satele izolate și înzăpezite (peste 100!) nu se știe. Numărul de morți de până acum este constituit mai ales din oameni fără adăpost și oameni care au murit în condiții incerte la sate. Dar se știe faptul că există DOUĂ decese din cauza ebrietății, cazuri care NU sunt contabilizate la aceeași categorie cu cele provocate de iarna grea!

– este cel puțin bizară venind din partea unui jalnic executant al președintelui Traian Băsescu, cunoscut pentru… știți voi ce, apropo de acest viciu!

Sursa:www.razbointrucuvant.ro

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.