15 Feb

Adevăr, dezinformare sau capcanele politicului?

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu

a ordonat SCOATEREA ICOANELOR din birourile guvernului?

PRIMUL-MINISTRU DEZMINTE

Care o fi adevărul, care ar fi strategia?

ungureanu_mihai-razvan 

Ungureanu depunând jurământul cu mâna pe Biblie…

 

Antena3: Fără icoane în Guvern. Premierul a ordonat scoaterea tablourilor din birouri

Mihai Răzvan Ungureanu face curăţenie în birourile Palatului Victoria. Premierul le-a cerut subordonaţilor săi ca toate icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereţii cabinetelor.

Dispoziţia lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost dată la începutul acestei săptămâni iar unii angajaţi s-au conformat deja. Premierul le-a mai transmis angajaţilor Palatului Victoria că va verifica personal dacă cerinţa sa a fost îndeplinită.

Măsura lui Mihai Răzvan Ungureanu de a fi înlăturate iconele de pe pereţi încalcă articolul 9 din Convenţia Europeană pentru apărarea drepturilor omului.

Mai exact, “libertatea de a-şi manifesta religia sau convingerile constituie măsuri necesare, într-o societate democratică, pentru siguranţa publică, protecţia ordinii, a sănătăţii sau a moralei publice ori pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.”

B1 TV: Mihai Ungureanu, despre zvonul că ar fi cerut scoaterea icoanelor din sediul Guvernului: Să fim serioși! Totul până la minciunile ordinare

Premirerul Mihai Răzvan Ungureanu a reacționat după ce în presă a apărut zvonul că ar fi cerut ca icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereţii birourilor din Palatul Victoria.

”Relația cu presa ar trebui să se bazeze pe o elementară deontologie. Înțeleg ca orice om politic să fie criticat pentru ceea ce face (…) totul până la minciunile ordinare. Îmi pare foarte rău să vă spun că, din păcate, asta se întâmplă” a spus Ungureanu.

”Să fi serioși!” a exclamat premierul, întrebat direct dacă are ceva împotriva icoanelor din birouri.

Sursa: www.razbointrucuvant.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.