´╗┐ PREGUEM PER ­čĺÖ­čöąGR├łCIA­čöą­čĺÖ | PAROHIA "SF.PROOROC ILIE TESVITEANUL ┼×I SF. IERARH GRIGORIE PALAMA"-GIRONA
24 Jul

PREGUEM PER ­čĺÖ­čöąGR├łCIA­čöą­čĺÖ

PREGUEM PER GR├łCIA ­čöą­čöą­čöą!!!
­čśô­čśô­čśô­čśô­čśô­čśô­čśô­čśô
­čĺÖ­čĺÖ­čĺÖ­čĺÖ­čĺÖ­čĺÖ­čĺÖ­čĺÖ
Almenys 74 han perdut la vida i prop de 200 han resultat ferides en els devastadors incendis que estat arrasant la costa situada al nord-est de Gr├Ęcia des d’ahir a la nit, segons ha confirmat el portaveu dels cos bombers. Totes les v├şctimes han estat trobades a la localitat de Mati, a uns 30 quil├▓metres al nord-oest d’Atenes.

Un dels moments m├ęs dram├átics del dia d’avui ha estat la troballa d’un grup de 24 persones, entre elles nens, que van ser trobats calcinats i abra├žats en un descampat situat entre dos complexos d’habitatges situats a la petita localitat de Mati.

El mar, refugi
M├ęs de 700 persones van ser rescatades per la gu├árdia costanera a bord d’embarcacions on s’havien refugiat per fugir de les flames. Altres van morir ofegades mentre intentaven fugir del foc.

Malgrat l’ajut internacional i el desplegament de centenars de mitjans terrestres i aeris, els dos grans fronts que afecten la regi├│ d’Atica no han pogut extingir-se.

El primer ministre, Alexis Tsipras, ha declarat tres dies de dol i ha prom├Ęs que “ning├║ no es quedar├á sense ajuda, ning├║ es quedar├á sense resposta”.
naci├│digital.cat

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.